LOFT’UN REKLAM YÜZÜ GÖKHAN KESER OLDU!

Loft'un yeni reklam yüzü sanatçı Gökhan Keser oldu!

16 Temmuz 2021 Cuma 10:47
1519 Okunma
LOFT’UN REKLAM YÜZÜ GÖKHAN KESER OLDU!

Yüksek kalite standardı ve işçiliğiyle, Türkiye’de jean ve hazır giyim dünyasının öncü markalarından LOFT, Gökhan Keser ile dinamik, cesur, renkli ve aksiyon dolu bir reklam filmine imza attı. Yer aldığı dizilerdeki başarılı performansları, müzisyen kimliği ve özgün stiliyle konuşulan ünlü sanatçı Gökhan Keser, Jean sektörünün öncü markalarından LOFT’un İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyonu için kamera karşısına geçti. 

Oyunculuğu ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Keser’in başrolünü üstlendiği LOFT reklam kampanyası, havuza düştüğü, motora bindiği renkli ve dinamik karelere sahne oldu. Reklam kampanyasının tüm çekimleri, 2 günlük, keyifli bir çalışmanın sonunda tamamlandı. Skyland İstanbul’un farklı alanları kullanılarak çekilen LOFT X Gökhan Keser reklam filmi sezonun en cesur projesi olarak dikkatleri çekiyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.07.2021 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24