Kutay Koç: "İdolüm Kenan İmirzalıoğlu"

Best of Model 2020 yarışmasıyla adından söz ettiren isimlerden Kutay Koç ile hayalleri, gerçekleştirdikleri, gerçekleştirmek istedikleri, özel hayatında neler yaptığına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

16 Temmuz 2021 Cuma 13:59
1310 Okunma
Kutay Koç: "İdolüm Kenan İmirzalıoğlu"

Best of Model 2020 yarışmasıyla adından söz ettiren isimlerden Kutay Koç ile hayalleri, gerçekleştirdikleri, gerçekleştirmek istedikleri, özel hayatında neler yaptığına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

“ÇOCUKLUK HAYALİM OYUNCU OLMAKTI”

Çocukluk hayaliniz?

Öncelikle Merhabalar, çocukluk hayalim kesinlikle oyuncu olmaktı. Hep küçükken izlediğim projelerde acaba ben de ileride ekranda olur muyum hayallerime ulaşabilir miyim diye merak ederdim açıkçası. Ve şimdi hedefime ve hayalime günden güne yaklaştığım, ulaştığım günler yaşıyorum.

Best model sürecinden bahsedebilir misiniz?

Tabii ki, Best Model süreci başlarından başlarsak çok disiplinli, kurallı ve eğlenceli geçti. Yediğim besinlerin kalorilerine kadar hesapladığım, diksiyonumu sürekli geliştirme çabası içinde olduğum, sektörel eğitimler aldığım ve genel kültür çalıştığım bir dönemdi. Türkiye’nin en prestijli sektör yarışması Yarı Finallerin bile zorlu geçtiği Best Model yarışmasını harika bir ödülle tamamlama keyfi hala üstümde diyebilirim.

Best model of face seçildikten sonra hayatınızdaki değişimler oldu mu?

Hayatıma birçok sorumluluk yüklendi ve hedeflerim çok büyüdü diyebilirim. Onun dışında tabii ki insanların size bakışı biraz değişiyor, ancak ben bu sorumluluğu elimden geldiğince iyi taşıdığımı düşünüyorum.

“İDOLÜM KENAN İMİRZALIOĞLU”

Kendinize idol olarak gördüğünüz oyuncular var mi mı? Var ise bu oyunculardan aldığınız ilhamlar nedir?

İdolüm kesinlikle Kenan İmirzalıoğlu diyebilirim. Yarışmamdan sonra da Kenan İmirzalıoğlu’nun gençliğine çok benzetildiğim için çok mutlu olduğum gururlandığım zamanlar olmuştu. Öncelikle o da bir Best Model olduğu için izlediği yol, doğru insanları bulması ve onlarla çalışması, oyunculuğu kesinlikle ilham ve örnek aldığım en önemli kısımlar...

Daha önce oyuncu olmak istediğinizi dile getirmiştiniz. Konvansiyonel medyada mı dijital mecralarda mı daha çok yer almak istiyorsunuz?

Açıkçası konvansiyonel veyahut dijital olarak ayırmıyorum. Senaryosunun bana dokunması ve projenin ne anlattığı, ne amaçladığı benim için en önemli unsurlar.

Yer alacağınız projelerde komedi.dram. aksiyon gibi belirli bir türde oyuncu mu olmak istiyorsunuz? Yoksa sizi çeşitli türlerde mi daha çok göreceğiz?

Açıkçası başarılı bir oyuncunun her karaktere girebilme özelliği olmalı diye düşünüyorum... O yüzden çeşitli türlerde daha çok göreceksiniz diyebilirim. Ancak söylemeden geçemeyeceğim ki dram ve aksiyon projeleri daha çok dikkatimi çekiyor.

“HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMAKTAN VAZGEÇMEYİN”

Bir oyuncunun başarısını ölçen kriterler sizce neler olmalı?

Bir oyuncunun başarısını ölçen o rolü yaşayabilme seviyesi ve diksiyon seviyesine bağlıyorum. Ve tabii ki çok çalışan ve her zaman çok çalışan birisi olmasına... Söylemek istediğim her şeyi çok başarılı sorularınızla bana ilettiniz ancak bu röportajı okuyanlara bir tavsiyem olabilir, Başarılı olun başarılı olmak için çalışın ve hiçbir zaman hayallerinizin peşinden koşmaktan vazgeçmeyin...

Sevilen bir oyuncu mu olmak? Yer aldığı projeler ile anılan bir oyuncu mu olmak?

Sevilen bir oyuncu ve sevilen bir insan olmak kesinlikle önceliğim.

Özel hayatında Kutay Koç nasıl birisi?

Kutay Koç özel hayatında sakinlikten hoşlanan, samimi, eğlenceli ve dürüst birisi diyebilirim. İş hayatımda ise asla mütevazi olmamayı ve süreki başarılı olmayı seçenlerdenim.

Hobileriniz? Fobileriniz?

Hobilerim kısaca yüzmek, seyahat etmek ve uzun mavi yolculuklar yapmak diyebilirim. Fobilerimin arasında ise en belirgini klostrofobim...

Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı? Varsa nedir?

Kendimde değiştirmek istediğim bir özelliğim açıkçası yok. Eskiden fevri bir karakterim olduğu için bundan rahatsız olup bunu değiştirmiştim...

Pandemi süreci öncesi ve sonrası olarak baktığınızda düşünce ve yaşantınızda neler değişti?

Pandemi öncesinde daha aktif olan hayatım pandeminin getirdiği mesafe korkusuyla çok daha sakinleşti diyebilirim. Şu an tüm zamanımı eğitimlerim ve kendimi geliştirme çabama harcıyorum.

Ufukta bir proje var mı?

Evet yakında bir sürpriz sinema projem sizlerle olacak. Umarım bunu da ilk olarak Göktürk Dergisi okuyucuları ile paylaşırız.. Onun dışında görüşme içinde olduğum çok başarılı olacak bir dizi projem var, bu yıl Türkiye Yüz Güzeli seçilen Kutay Koç’u çok izleyeceksiniz diyebilirim...

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24