İdo Tatlıses baba oluyor!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 10:46
6605 Okunma
İdo Tatlıses baba oluyor!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikâh masasına oturmuştu. Aldığım duyumlara göre, sosyal medyanın güçlü ismi Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamileymiş! Bebeğin Cinsiyeti tabii ki henüz belli değil ve nazar değer korkusuyla şimdilik herkesten saklamayı başarmışlar.

İbrahim Tatlıses’in 10. torunu

Yedi çocuğundan dokuz torunu olan İbrahim Tatlıses, böylece 10’uncu kez dede olmaya hazırlanıyor. Usta sanatçının kızı Dilan Tatlıses de geçtiğimiz ekim ayında 8 yıllık sevgilisi Levent Dörter ile nikâh masasına oturmuştu. Herkes Dilan Tatlıses’in, İmparator’u tekrar dede yapacağını düşünürken, müjdeli Haber İdo-Yasemin Tatlıses cephesinden geldi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 19.07.2023 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24