Hande Yener’in Yabancı Şarkısına Yabancı Model

Müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu Hande Yener’in kısa süre sonra çıkacak yabancı şarkısıyla ilgili son bilgileri yazdı.

20 Temmuz 2018 Cuma 11:01
1151 Okunma
Hande Yener’in Yabancı Şarkısına Yabancı Model

Müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu Hande Yener’in kısa süre sonra çıkacak yabancı şarkısıyla ilgili son bilgileri yazdı. Hande Yener tüm dünyada yayımlanacak olan Love Always Wins şarkısı için klip müjdesini verdi. Yener şarkısının çıkması için sabırsızlanan hayranlarına ‘Çok, çok az kaldı’ açıklamalarında bulundu. Hakan Kanburoğlu köşe yazısında Yener’in tasarım video klibi çektiği için hayranlarını çok az bir süre daha bekleteceğini duyurdu. Aynı zamanda tasarım video klibinin dünyaca ünlü film yapımcısı Farbod Khoshtinat tarafından yapılacağı da Hande Yener’in sosyal medya hesabından Khostinat’ı etiketlemesiyle doğrulanmış oldu. 

Klibe özel yabancı model

Hande Yener yabancı şarkısının klibinde yabancı model tercih etti. Hakan Kanburoğlu köşe yazısında Hande Yener’in Slovenyalı model Rozle Langus ile kamera karşısına geçtiğini duyurdu. 

Hande Yener’in şarkısı 9 dünya ülkesinin televizyon kanallarında yayınlanacak.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24