Gökhan Özen evinde kalp krizi geçirdi.

Amerika, Los Angeles'ta yaşayan şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi. Hemen hastaneye götürülen Özen bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

19 Aralık 2022 Pazartesi 09:38
1427 Okunma
Gökhan Özen evinde kalp krizi geçirdi.

2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen hayranlarını üzen bir Haber paylaştı. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve son haliyle de merak konusu olan Gökhan Özen sosyal medya hesabından kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

"İYİ GÜN VAR KÖTÜ GÜN VAR"

Uzun zamandır Los Angeles'ta yaşayan Gökhan Özen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var, kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allaha emanet"

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24