ERBULAK KIZ KARDEŞLER ELELE…

Altan Erbulak'ın kızları Sevinç Erbulak ve Ayşe Erbulak, oyunculuk ve yazarlığın yanı sıra, babalarının onlara mirası olan Erbulak Kitap markasını yönetiyor. Gelin bu iki başarılı sanatçıyı birlikte tanıyalım.

17 Aralık 2021 Cuma 11:16
1122 Okunma
ERBULAK KIZ KARDEŞLER ELELE…

Kaybettiğimiz değerli sanatçı Altan Erbulak’ın kızları Sevinç Erbulak ve Ayşe Erbulak elele çalışmalarına tam hızla devam ediyorlar.

Oyuncu ve yazar Erbulak kardeşler Erbulak Evi Oyunculuk Okulunun yanı sıra Erbulak Kitap markaları ile babalarının unutulmaz imzasını gelecek nesillere taşımayı hedefliyorlar.

Sevinç Erbulak; Banu Kuruoğlu Management ve Saba Gürtuna ile yıllardır çalışmalarına devam ederken, artık Ayşe Erbulak da aynı ajans çatısı altına girdi.

Fotoğraf sanatçısı Ayşegül Karacan’ın deklanşörün arkasında olduğu çekimlerde Erbulak Kardeşler birlikte ve ayrı ayrı pozlar verdiler. Her ikisi de çok eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

İki başarılı kardeşin en büyük istekleri de bir projede birlikte rol almak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.12.2021 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.