ELİFİN İNTİKAM MELEĞİ

Renkli dünyanın sevilen ismi Özlem Savaş, 5. Sezonunda kanal 7 ekranlarının fenomen yapımı Elif kadrosuna dahil oldu.

31 Ağustos 2018 Cuma 11:45
659 Okunma
ELİFİN İNTİKAM MELEĞİ

Renkli dünyanın sevilen ismi Özlem Savaş, 5. Sezonunda kanal 7 ekranlarının fenomen yapımı Elif kadrosuna dahil oldu. Kıymet karakteriyle Elif isimli günlük dizi filme dahil olan Özlem Savaş, sevdiği adamı elinden alan kadından intikam almaya gelen bir kadını canlandırıyor. Elif dizisinin yeni sezonda kötü karakterini intikam meleği olarak canlandıracak olan Özlem Savaş “Oyunculuk hayatımda ilk kez kötüyü oynuyorum ve rolümü çok sevdim, oyuncu arkadaşlarımın hepsi çok iyi buda bana büyük kolaylık sağlıyor” dedi.

Çevremdeki herkes elif dizisinden bahsediyordu, bende seyretmeye başladım, gördümki başarı tesadüf değil ve bende kadrosunda yer almaktan mutlu olduğum bir çalışma ifadesinde bulunan Özlem Savaş, 5. Sezonda yeni giren oyuncular ve sürpriz karakterleride Elif fanatikleri çok sevecek iddiasında bulundu. Oyunculuk yaparak yeni karakterler canlandırmanın kendisini beslediğinide sözlerine ekleyen Özlem Savaş, “Yeni sezon bombaları bekleyin” diyerek izleticide merak uyandıracak bir açıklama yaptı.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24