Elif Erol Uluslararası Podyumda

Güzel oyuncu Elif Erol Türkiye’den yurtdışına 38 ülkeye abiye İhracatı yapan, İzmir,İstanbul ve yurtdışında birçok showroom’u olan ünlü Houte Cuture Markası Jamila’nın tanıtım yüzü oldu ve büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

10 Şubat 2020 Pazartesi 14:32
1884 Okunma
Elif Erol Uluslararası Podyumda

Yaklaşık 30 ülkenin moda devlerinin temsilcilerinin yer aldığı bu yılki organizasyonlarda bir ilke imza atan firma Wedding Style show Nowember 2019 ve IF WEDDING FASHION ‘2020 kapsamında Türkiye ve Dünya’da podyuma çıkan ünlü mankenlerin yanısıra bu yıl defilesinin finalinde bir süpriz yaparak finalde güzel oyuncu Elif Erol’u gecenin en özel kostümü ile podyuma taşıdı ve büyük bir ilgi ile karşılandı .

Ayrıca WEDDING STYLE DERGİSİNİN 2020 son sayısında yer aldı.Şu saralar güzel oyuncuya yurtdışından teklifler geliyor ve ilgi büyük.Elif Erol,Jamila firması’nın Film gal  Ana sponsoru da olduğu ‘KETENPERE’filminde Şafak Sezer ile Başrol oynadı ve hemen ardından bu yıl KANAL D nin sevilen dizisi ‘YARALI KUŞLAR’da başrollerden “Hülya Metehanoğlu”karakterine 117 bölüm hayat verdi.

Suat Ünal

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24