Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!

Havaların günden güne ısınmasının ardından magazin dünyasının tanınmış simaları, soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Kimi deniz ve güneşin tadını çıkarırken kimileri de bol bol dinlenerek yorgunluk attı. İşte ünlülerin tatillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüler...

08 Temmuz 2022 Cuma 11:09
1148 Okunma
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!

Yoğun bir sezonu geride bırakan ünlüler, soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ve yorgunluk atan ünlü isimlerden Birce Akalay-İbrahim Çelikkol, Didem Soydan ve sevgilisi Burak Deniz, Demet Şener-Tolga Arman Bodrum'u tercih ederken; Merve Boluğur, Aslıhan Güner ve eşi Mert Kılıç, Emre Altuğ, Semih Erden ve Tümer Metin Gamze Topuz çifti de Çeşme'de objektiflere yansıdı. 

YAKIN DOSTLAR TATİLDE BULUŞTU

'Kuş Uçuşu' dizisinde başrolleri paylaşan yakın dostlar Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz gün Bodrum Cennet Koyu'nda yan yana görüntülendi. Bir etkinlik için bir araya gelen Akalay ve Çelikkol bir süre sohbet ettiler. Denize olan düşkünlüğü ile bilinen Birce Akalay, bir süre sonra suya girerek Bodrum'un serin sularının keyfini sürdü .İbrahim Çelikkol ise denize girmeyi tercih etmeyerek gün boyu üstünden çıkarmadığı tişört ile oturmayı tercih etti. (KAMİL SÜMER)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

ATV İLE ALAÇATI TURU

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Çağla Şıkel ile ilgili söylediği "Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi babayız, öyle bakmak lazım. Bizim bir arkadaşlığımız yok şey anlamında yani devamlı birbirimizle görüştüğümüz arkadaşlığımız yok doğal olarak yani. Ama egomuzu bir kenara bıraktık. Kolay bir şey de değiş onu söyleyeyim. Düşünsenize daha yeni ayrılmışsınız, boşanmışsınız illa ki ego savaşları, sürtüşmeler olacak " sözlerle adından söz ettiren Emre Altuğ, her sene yaz tatilini Çeşme'de kendi evinde geçiriyor.

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

Bu yıl da rutinini bozmayan ünlü şarkıcı, önceki gün objektiflere yansıdı. Alaçatı'da her zaman ATV ile gezen Altuğ, kendisini trafikte çeken gazetecilere kolay gelsin diyerek uzaklaştı. (DENİZ BOY)

AŞIKLARIN BODRUM KEYFİ

2020 yılından bu yana birlikte olan ve bir süre ara verdikleri ilişkilerine geçtiğimiz aylarda kaldıkları yerden devam eden manken Didem Soydan ve oyuncu Burak Deniz, önceki gün Bodrum Cennet Koyu'nda bir otelin iskelesinde görüntülendi. Kısa bir süre iskelede oturan sevgililer denize girmeyi tercih etmeyerek odalarına çıktılar. (KAMİL SÜMER)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

MERVE BOLUĞUR'UN YENİ AŞKI

Ani bir kararla oyunculuğu bıraktığını açıklayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, önceki akşam Alaçatı sokaklarında yeni aşkıyla görüntülendi. 'Yeni aşkım’ dediği tavşanıyla gazetecilere poz veren Boluğur, tavşanına 'Playboy' ismini taktığını söyledi.

Göğüs estetiği ile ilgili sorulara yanıt veren ünlü isim, sadece göğüs estetiği yaptırdığını bu konuda çok net olduğunu söyledi. Hiç bir şeyi saklamayacağını belirten Merve Boluğur, 'Varsa söylerim' dedi. (DENİZ BOY)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

ŞENER İLE ARMAN YÜRÜYÜŞTE

Yaklaşık dokuz aydır birliktelik yaşayan eski manken Demet Şener ve iş insanı sevgilisi Tolga Arman, önceki gün Bodrum Türkbükü'nde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Ailecek tatil yaptıklarını söyleyen çift, çocukları evde bırakıp kendilerine zaman ayırdıklarını söyledi. (KAMİL SÜMER)

Çocukları İrem ve Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 2005–2018 yılları arasında evli kalan 45 yaşındaki Demet Şener, Haziran 2019'da dünyaevine girdiği Cenk Küpeli'den Ocak 2021'de boşanmıştı.

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, bir süre önce kendisi gibi oyuncu eşi Mert Kılıç ile tatile çıkmıştı. Tatil pozlarını sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmeyen güzel oyuncu, önceki gün Alaçatı'da görüntülendi. Karı koca baş başa yemek yerken kendilerini çeken gazetecilere poz veren ikili, sonra yemeklerine devam ettiler. (DENİZ BOY)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

Öte yandan geçtiğimiz aylarda eşi Aslıhan Güner ile AVM'de görüntülenen Mert Kılıç, birlikte rol aldıkları ‘Komutan’ filmi hakkında konuşurken "Eşimin oyunculuğuna hayranım zaten“ demişti.

ÜNLÜ ÇİFT SEZONU GEÇ AÇTI

Eski futbolcu Tümer Metin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Gamze Topuz ile Fun Beach'te  objektiflere yansıdı. Bu sene yaz sezonunu Topuz'un kızının okulu nedeniyle geç açan ünlü çift, gelir gelmez soluğu denizde aldı. Hep beraber tatilin keyfini çıkaran Metin ile Topuz, kızını da alarak denize girdiler. Beraber el ele tutuşarak denize giren üçlü, kısa yüzüp ardından localarına geçtiler. (DENİZ BOY)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

YARIM SAAT YÜZDÜ

Milli basketbolcu Semih Erden, Çeşme'de tatiline başladı. Erden, önceki gün arkadaşı ile beraber plajda objektiflere yansıdı. Uzun süre locasında oturan ünlü isim, akşama doğru denize girdi. Semih Erden, yarım saat yüzdükten sonra çıktı. (DENİZ BOY)

Bodrum ve Çeşmeye giden ünlü isimlerin tatil keyfi

DHA

Anahtar Kelimeler:
BodrumTATİLünlüçeşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24