Beren Saat, İmaj Değiştirdi!

Beren Saat, saç rengini değiştirdi. Stilini yenileyip perçem kestiren ünlü oyuncuyu, sosyal medya takipçileri övgü yağmuruna tuttu! "Bihter Ziyagil olmuşsun!"

24 Şubat 2022 Perşembe 12:07
958 Okunma
Beren Saat, İmaj Değiştirdi!

Kenan Doğulu ile evliliğinde krizi atlatarak, boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat (37), bir süredir özel hayatını gözlerden uzak sürdürüyordu. Son olarak "Atiye" adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkan Saat, imajını yeniledi.

Başarılı oyuncu Beren Saat imaj değiştirdi Yeni tarzı hayranlarından tam  not aldı - Son Dakika

BEREN'İN YENİ STİLİ

Saçlarında değişikliğe gitmeye karar veren ünlü oyuncunun yeni hali sosyal medyada paylaşıldı. Perçem kestiren ve saç rengini değiştirdiği görülen Beren Saat'in son stiline takipçilerinden yorum yağdı.

Beren Saat'in 2022 imajı

"BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN" DEMİŞTİ

Öte yandan 2014 yılında nikah masasına oturan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, bir dönem evliliklerinde kriz yaşamıştı.

Eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda, "Beceremediğimiz evlilik olsun" diyerek kafaları karıştıran Beren Saat, şunları söylemişti:

Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı.

Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse...

Beren Saat Kenan Doğulu boşanıyor mu? Kenan Doğulu Beren Saat'e ne oldu?

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 24.02.2022 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24