"BECERİKSİZ BİR AŞIĞIM"

Göktürk Dergisi Yılın Enleri Ödül Töreni'nin sunucusu Esra Sözmezer'den samimi itiraflar...

13 Mart 2019 Çarşamba 11:10
1100 Okunma
"BECERİKSİZ BİR AŞIĞIM"

27 Şubat'ta gerçekleşen Ümit Öner ile Göktürk Dergisi Yılın Enleri Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen Esra Sönmezer gerçekleştirdiği röportajda samimi açıklamalar da bulundu.

Güzel sunucu röportajda mutsuzluklarını anlatırken, objektif olarak kendini de eleştirerek samimi cevaplar verdi.

Her soruya cevap vermekten kaçınmayan Esra Sönmezer, aşk konusunda beceriksiz olduğunu şu sözlerle vurguladı;

“Vallahi Esra beceriksiz bir aşıktır. İlişki yaşama özürlüyüm diyebilirim. Neden derseniz özgürlüğüme fazla düşkünüm ve yalnız kalmayı da çok seviyorum. Hayatta mutlu olmak için erkeklerden daha fazla önceliklerim var. Bu yüzden eğer hayatımda biri olursa kendini kötü hissedebiliyor. Benimle bir ilişki yürütecek insan bulmak zordur. Ben işimle, arkadaşlarım ve yalnızlığımla mutluyum ve hayatta her yaptığı şeyden çok keyif alan biriyim. Erkekler ve ilişki hayatımda son sıralarda yer alıyor” diyerek kendini anlatırken, aşktaki beceriksizliğinin sebebinide vurguladı.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 13.03.2019 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24