ATHENA’DAN FUTBOL TARAFTARLARINA YENİ MARŞ; 'HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ'

Futbola ve basketbola yoğun ilgisiyle bilinen Athena’dan Futbol taraftarlarına yeni marş geldi. Türk spor tarihine damga vuran Holigan ve 12 Dev Adam’ın yaratıcısı Athena, şimdi de ‘Haklıyız Kazanacağız’ ile efsane marşlarına bir yenisini daha ekledi.

02 Aralık 2022 Cuma 09:54
1798 Okunma
ATHENA’DAN FUTBOL TARAFTARLARINA YENİ MARŞ; 'HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ'

Athena Sanat etiketiyle tüm dijital müzik platformlarından dinlenebilen “Haklıyız Kazanacağız”, tüm tutkulu taraftarların marşı olacak. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ‘Takımların daimi sahipleri taraftarlarıdır. Tüm taraftarların futbola olan tutku ateşlerini harlayacak olan yeni bir marş ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.



Adana Demirspor taraftarı Şimşekler grubunun yıllardır tribünde söyledikleri, bestesi Grup Yorum’a ait olan ‘Haklıyız Kazanacağız’ Athena’nın muhteşem yorumu ve dokunuşlarıyla yeniden hayat bulmuş oldu. Gökhan Özoğuz’un başrolünde olduğu Kendi Yolumda filminin soundtrack şarkılarının ilki olarak da dinleyicilerle buluşan şarkı, kısa sürede grubun diğer efsane marşları arasındaki yerini alacak.


Bunca Yıl Gözden Uzakta
Issızlarda Karanlıklarda
Sevdamızı Büyüttük Biz
Yetmedi Şampiyonluk Uzak Olsa da

Hep Hüzün Acı ve Keder
Gün Gelir Bu Dertler de Biter
Yeter Artık Son Verelim Şu Hasrete
Şampiyonluk Gelsin Bu Sene

Zaptettiğimiz Alanlara
Sesini Taşıyacağız
Kanımızla Yazıyoruz Tarihi
Haklıyız Kazanacağız

Müzik: Hakan Alak Sözler: Anonim

Düzenleme: Athena Mix: Ozan Oner, Mehmet Emre Ataker Mastering: Çağlar Türkmen

Haber Emre Duymaz

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24