2018 KIRMIZI YILIM OLACAK

4 yıldır olduğu gibi kırmızı geleneğimi bozmayıp 2018’e kırmızı gireceğim

27 Aralık 2017 Çarşamba 11:35
949 Okunma
2018 KIRMIZI YILIM OLACAK

Kanal7 ekranlarının sevilen günlük dizi filmi Elif’te 4 sezondur yer alan güzel oyuncu Derya Şen, yeni yıla kırmızı ile girmeye hazırlanıyor. Elif isimli günlük dizi filmin yanında yer aldığı; sinema, tanıtım organizasyonları ve sunuculuk gibi birçok işle yoğun bir sezon geçiren Derya Şen, yeni yıla uğur saydığı kırmızı ile girmeyi adet haline getirdi.

Derya Şen

Dizi filme başladığı yıl da dahil olmak üzere kırmızı rengin kendine uğurlu geldiğini ifade ederken “ Ben çok şanslıyımdır, kedi gibiyimdir hep dört ayak üzerine düşerim, kırmızının şans kattığına da inanırım. Ayrıca kırmızı bana enerji ve kuvvet veriyor. Kırmızı giydiğim günler ters giden işim bile düzeliyor. 4 yıldır olduğu gibi kırmızı geleneğimi bozmayıp 2018’e kırmızı gireceğim” dedi.

Derya Şen

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

0535 577 47 19

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24