Erkan Gürler Hair Studio Kemerburgaz'da Sizlerle!

“Uzun bir yolculuk tek bir adımla başlar. “ - Erkan Gürler Hair Studio

04 Kasım 2021 Perşembe 15:51
1695 Okunma
Erkan Gürler Hair Studio Kemerburgaz'da Sizlerle!

Erkan Gürler'in Bir hayali vardı, “Kendi salonunu açıp, yaptığı işte en iyisi olarak anılmak”. Bu hayalinin içinde artık. Erkan Gürler ismiyle ilk salonunu açtı. Bugüne gelmesi, 18 yıllık bir mesleki tecrübenin ve bu tecrübeyi besleyen ustalarının sayesinde oldu. Hayatının bir döneminde, kendini bu meslekte mutlu hissedeceğini düşündüğünden, erken yaşlarda öğrenmek için çalışmaya başladı.

2007 senesinde kadın kuaförlüğünde kariyerine devam etme kararı aldı. Nişantaşı’nda bir yıl sonra, Toni & Guy gibi bir markada çalışmaya başladı. Burada geçirdiği zaman, mesleki hayatında ona olumlu çok şey kattı. Bu mesleğe dair kişisel kabiliyet ve becerilerini, tecrübeyle buluşturdu.

En önemlisi de burada ustası Cem Aslan ile tanışma, çalışma fırsatı yakalamak oldu. Bu sayede profesyonel bir vizyon ve ustalık kazandı. Toni & Guy’da 8 yıl birlikte çalıştılar. Ustası Cem Aslan, Göktürk’te kendi salonunu açtığında, Erkan Gürler de onunla birlikte yeni bir yolculuğa çıktı. Cem Aslan'ın açtığı salonda birlikte 6 yıl çalıştılar.

Ustasından aldığı izinle artık kendi salonunu açıyor. Erkan Gürler olarak, misafirlerinin mutluluğunu esas alan bir iklim oluşturdu. Onların mutluluğu Erkan Gürler ve ekibinin de mutluluğu ve motivasyon kaynağıdır. İşini severek yapıyor. Severek yapılmayan her işin sonucunun iyi olmadığını düşünüyor.

Erkan Gürler'in deyimiyle: Hayatta herkes, sevgi ve ilgi bekler. Saçlarımız da bedenimizin canlı bir parçasıdır. Sevgiyi, ilgiyi fark eder.

Tecrübelerini, birikimlerini, profesyonelliklerini ve sevgilerini katarak, siz değerli misafirlerine hizmet vermekten onur duyuyorlar.

Sizin Mutluluğunuz, Onların Mutluluğudur…

Erkan Gürler'in ağzından

"Gülen Yüzler"

Mottomuz, “Gülen Yüzler”

Bana sorsanız, ne iş yapıyorsunuz diye, “İnsanları mutlu etmeye çalışıyorum” derim. Neden mi?

Misafirimizin aynaya ilk baktığı, kendisiyle göz göze geldiği an, yüzünde oluşan tebessüm, yaptığımız işin özetidir. Bu nedenle “Gülen Yüzler” mottosunu benimsedim. Hayat felsefem, insanın ne iş yaparsa yapsın, “sevgiyle yapması” gerektiğidir. Bunca yıllık mesleki yolculuğumda, bu felsefeyi kendime rehber edinerek çalıştım. Meslekteki başarımın sırrı budur.

Büyükşehirlerde hayat, oldukça hızlı akıyor. Telaş, koşuşturma, stres, yorgunluk, uykusuzluk içerisinde yaşanan bütün olumsuzluklar, ruhumuza ve bedenimize yansıyor.  Salonumuza müşterimiz geldiği andan itibaren, bütün bu olumsuzlukları unutturmak ve yüzünde bir tebessümle uğurlamak benim ve ekibimin tek arzusudur.

Bizim işimiz insanladır.

İletişim

Instagram: @erkangurler_hairstudio 

Tel: (0212) 302 52 34

Adres: Mithatpaşa Mah. Abdulhamithan Caddesi No:19-23B Kemerburgaz Eyüp İstanbul

Kolay Randevu: TIKLAYINIZ

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.11.2021 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.