YKS tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı...

YKS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Heyecanla beklenilen YKS tercih sonuçları erişime açıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, ‘5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr adresimizden ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilirler Sonuçların adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi. İşte YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı

31 Ağustos 2021 Salı 09:29
433 Okunma
YKS tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı...

2021 YKS tercih sonuçları açıklandı

YKS tercih sonuçları açıklandı. Üniversite sınavı tercih sonuçları, 5-20 Ağustos tarihleri aralığında işlemlerini tamamlayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 2 yıllık ve 4 yıllık programlara yerleşmeyi bekleyen adaylar, yapılan değerlendirmelerin ardından YKS tercih sonuçlarını ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden T.C kimlik numaraları ile sorgulayabiliyorlar. YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI 

YKS tercih sonuçları açıklandı. Konu ile ilgili açıklama yapan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, ‘5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr adresimizden ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilirler Sonuçların adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24