Yeni haftada hava nasıl olacak? Çarşamba gününe dikkat!

Türkiye yeni haftada batı bölgelerden başlayarak yağışlı havanın etkisine girecek. Özellikle kıyı kesimlerde sağanak ve yer yer gök gürültü sağanak görülecek. Meteoroloji'nin son raporuna göre mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, salı günü batı kesimlerde, çarşamba günü ise ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

11 Ekim 2021 Pazartesi 11:24
537 Okunma
Yeni haftada hava nasıl olacak? Çarşamba gününe dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

3 BÜYÜKŞEHİRDE SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Son dakika hava durumu raporu Yeni haftada hava nasıl olacak Çarşamba gününe dikkat

Yağışlı hava salı ve çarşamba günü iç kesimlerde de etkili olacak ancak hafta genelinde Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinde yağış beklenmiyor. 3 büyükşehirde de hava sıcaklığında düşüş yaşanacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT

Son dakika hava durumu raporu Yeni haftada hava nasıl olacak Çarşamba gününe dikkat

Meteoroloji'nin yayınladığı son rapora göre çarşamba günü hava sıcaklıklarında 3 ila 6 derece düşüş olacak.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 11.10.2021 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24