Ümraniye'de istinat duvarı çöktü! Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi

Ümraniye'de yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Bazı araçlar inşaat çukuruna düştü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 10:20
727 Okunma
Ümraniye'de istinat duvarı çöktü! Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi

Ümraniye'de bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle oluşan çukura araçlar düştü. Alınan bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bazı araçlar, çökme nedeniyle oluşan çukura düştü. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çalışmalar sürüyor.

İstanbul Sancaktepe'de geçen hafta bir okulun istinat duvarı çökmüştü. Yine Sancaktepe'de bir binanın yanındaki alanda toprak kayması meydana gelmişti. Sütlüce'de ise zeminindeki toprak kayan 4 katlı bir bina, canlı yayında yıkılmıştı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24