TIR ve kamyonların İstanbul'a girişine kontrollü olarak izin verilecek!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni duyurusuyla TIR ve kamyonların kente girişine kontrollü olarak izin verildiğini bildirdi.

11 Mart 2022 Cuma 11:01
760 Okunma
TIR ve kamyonların İstanbul'a girişine kontrollü olarak izin verilecek!

Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre:

Megakent’te etkili olan kar yağışı gece saatlerinde de etkisini D-100 Karayolu ve TEM Otoyolunun belirli kesimlerinde etkili oldu. Zaman zaman tipinin etkili olduğu noktalarda görüş mesafesi düştü. Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarında da Okmeydanı istikametine seyir eden araçların kar yağışı nedeniyle zorlandığı görüldü.

Duruma hemen müdahale eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul’a seyahat eden TIR ve kamyonların ilimize girişi durdurulmuştur" açıklaması yapmıştı.

İkinci bir duyuruya kadar kamyon ve TIR'ların İstanbul içinde trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceği belirtilerek, hareket halinde olanların en yakın park alanı veya Otoyol Hizmet Tesislerinde (OHT) beklemeleri gerektiği bildirilmişti.

Ayrıca Esenler ve Harem otogarlarından otobüs çıkışları da durdurulmuştu.

AVM'lerin 12.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacağı belirtilmişti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Beklenen Açıklama Geldi!

Vali Yerlikaya, konuyla alakalı yeni duyuruyu Twitter hesabından yaptı.

"Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden TIR ve kamyonların ilimize girişine kontrollü olarak izin verilmektedir."

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2022 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24