THY ve Pegasus, Ukrayna uçuşlarını durdurdu!

Türk Hava Yolları CEO'su Bilal Ekşi, Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile THY'nin bugünkü tüm Ukrayna seferlerinin durdurulduğunu açıkladı.

24 Şubat 2022 Perşembe 10:14
777 Okunma
THY ve Pegasus, Ukrayna uçuşlarını durdurdu!

Ukrayna hava sahasıPutin'in Ukrayna'nın doğusuna başlattığı harekat sonrasında sivil uçuşlara kapatıldı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi.

Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir.

— Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) February 24, 2022

THY, Ukrayna'da başkent Kiev, Herson, Harkiv, Lviv, Mykolaiv, Odessa ve Zaporijya kentlerine karşılıklı seferler düzenliyordu.

THY'nin ardından Pegasus Hava Yolları da Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle ülkeye düzenlendiği seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Pegasus Hava Yolları'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna hava sahası kapatılması nedeniyle 24.02.2022 tarihli Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, değişiklik ya da iade işlemlerinin 'flypgs.com/bilet-islemleri' ve mobil uygulamadan ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezi üzerinden ücretsiz yapılabileceği belirtildi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24