The Walking Dead oyuncusu ölü olarak bulundu! Moses J. Moseley kimdir?

The Walking Dead dizisi oyuncularından olan Moses J Moseley ölü olarak bulundu. Polis Moses J Moseley’in şüpheli şekilde hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlatırken dizinin resmi hesabından konu hakkında açıklama yapıldı. Peki, Moses J. Moseley kimdir?

01 Şubat 2022 Salı 15:23
745 Okunma
The Walking Dead oyuncusu ölü olarak bulundu! Moses J. Moseley kimdir?

The Walking Dead oyuncusu Moses J. Moseley’in ölümü gündemde yer alıyor. Dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada ‘Dualarımız TWDFamily üyemiz Mosses J. Moseley’ ile açıklaması yapıldı. The Walking Dead’de zombilerden birini canlandıran Moseley 31 yaşındaydı.

"ÇOK ÖZLENECEK"
Oyuncunun menajeri Tabatha Minchew Fox News'e yaptığı açıklamada, “Moses’ı herkes severdi. Hiç kimseyle tartışmamıştı. Hayranlarını ailesi ve arkadaşları kadar severdi. ecenin bir yarısında konuşmaya ihtiyacın olduğunda ya da bir şeye ihtiyacın olduğunda arayabileceğin türden biriydi. Pek çok kişi, arkadaşları, ailesi, başrol oyuncuları ve hayranları tarafından çok özlenecek” diye konuştu.

The Walking Dead oyuncusu ölü olarak bulundu Moses J. Moseley kimdir

Ölümünün intihar olup olmadığı henüz netleşmeyen Moseley,  Georgia'daki aracının içinde vurulmuş halde bulundu. Genç oyuncu, dizideki 'evcil zombi' rolüne hayat vermişti. 

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24