Şarkıcı Buray'ın panik anları

Uzun süredir hayatında kimse olmayan şarkıcı Buray, Bebek’te sarışın bir güzelle görüntülendi. Gazetecileri bir anda karşılarında gören ikil, sağa sola kaçmaya başladı. Uzun süre ayrı ayrı yürüyen Buray ve gizemil arkadaşı, farklı taksilere binerek gözden kayboldu.

25 Temmuz 2022 Pazartesi 16:14
1194 Okunma
Şarkıcı Buray'ın panik anları

Geçtiğimiz aralık ayında Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülenen Buray, 2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını, kalbindeki maskeyi çıkarmayarak turne ve konserlerine odaklanacağını dile getirmişti. Ünlü isim, yepyeni bir kaç şarkı yapacağını ancak detay vermek için erken olduğunu söylemişti.

Birkaç ay önce verdiği bir röportajda "Aidiyet duygusu bende yok" diyen şarkıcı, "Ailem haricinde kimseye bağlanamıyorum. Bir yere de ait değilim. İyi tarafları da var, kötü tarafları da bunun. O sorumluluğu almak istemem, kimseyle duygusal bir bağ kurmak da istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Burayın panik anları

BİR ANDA KAÇMAYA BAŞLADILAR

Şimdilerde konserleriyle gündemden düşmeyen 38 yaşındaki Buray, önceki akşam Bebek’te sarışın bir güzelle objektiflere yansıdı. Gazetecileri bir anda karşılarında ikili, sağa sola kaçmaya başladı.

Uzun süre yan yana gelmeyen Buray ve kız arkadaşı, sahil yolunda Arnavutköy’e kadar ayrı ayrı yürüdü. Gazetecilerin arkalarında olduğunu fark eden ikili, ayrı ayrı taksiye binerek, gözlerden kayboldu.

Şarkıcı Burayın panik anları

BURAY'DAN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Öte yandan kendisiyle şarkı söylemek isteyen 11 yaşındaki görme engelli Ameliya’nın hayaline kayıtsız kalmamış ve İzmir’de onunla piyano çalıp eser seslendirmişti.

Sürpriz ziyaret karşısında bir süre donup kalan Ameliya Selma Oğuz, gözyaşlarına hakim olmakta zorlanmıştı. Buray’a kendi bestelerini dinleten ve onunla parçalar söyleyen kız çocuğu, hayalini kurduğu müzisyenle okul arkadaşlarına konser vermişti.

Şarkıcı Burayın panik anları

DHA

Anahtar Kelimeler:
GündemHaberŞarıkıcBuray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24