Salgında yeni dönem resmen başladı! Bakan Fahrettin Koca il bazında tek tek açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) salgınında yeni döneme işaret eden verileri paylaştı. İllerin haftalık vaka sayılarını Twitter'dan yayınlayan Bakan Koca, "Yerinde karar dönemindeyiz" ifadesini kullandı. Bakan Koca'nın paylaştığı haftalık vaka sayısı haritasına göre; İstanbul'da 100 bin kişide 60.19, Ankara'da 35.49, İzmir'de ise 44,39 vaka sayısı belirlendi. Tabloya göre 8-14 Şubat haftasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ve Samsun oldu.

16 Şubat 2021 Salı 09:17
350 Okunma
Salgında yeni dönem resmen başladı! Bakan Fahrettin Koca il bazında tek tek açıkladı

Bakan Fahrettin Koca, son Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, salgında yeni bir döneme girildiği duyurarak, illerin haftalık vaka sayılarını her hafta başında paylaşacaklarını belirtmişti. Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son basın toplantımızda illerimizdeki vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim.

Son dakika: Salgında yeni dönem resmen başladı Bakan Fahrettin Koca il bazında tek tek açıkladı

Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz" ifadelerini kullanarak Türkiye haritası üzerinde il il haftalık vaka sayılarının olduğu bir fotoğraf paylaştı.

KAHRAMANMARAŞ TABLODA YER ALMAYINCA...

Bakan Koca'nın paylaştığı illere göre haftalık vaka sayısı tablosunda Kahramanmaraş ilinin olmaması Maraşlı bir Twitter kullanıcısının dikkatinden kaçmadı.

Son dakika: Salgında yeni dönem resmen başladı Bakan Fahrettin Koca il bazında tek tek açıkladıBakan Koca'nın paylaşımına yanıt veren Alperen Zabun isimli kullanıcı, "Sayın bakan neden sadece Kahramanmaraş ilinin adı yazılmamış? Grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi falan mı var bizim burada?" diyerek esprili bir şekilde sitem etti. Bunun üzerine Bakan Koca, "Alperen Bey, belki orada grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi yok ama Anadolu’nun güzel insanları var. Orayı görünce Kahramanmaraş olduğunu herkes bilir :)" yanıtını verdi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 17.02.2021 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24