Prof. Dr. Demirtaş: Bütün dünya akılsız sadece biz mi akıllıyız?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, faiz indirimi kararlarına ilişkin tartışmada, "Mars'a adam gönderen adamlar o kadar akıllılar, yani roket gönderecek kadar akıllılar ama faizi indirince üretim patlaması olacağını anlamayacak kadar akılsızlar mı zannediyorsunuz?" yorumunu yaptı.

15 Aralık 2021 Çarşamba 09:43
433 Okunma
Prof. Dr. Demirtaş: Bütün dünya akılsız sadece biz mi akıllıyız?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, CNN Türk canlı yayınında faiz indirimi ve Dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin tartışmaya katıldı.

Yayına telefonla bağlanan Demirtaş, "Mars'a adam gönderen adamlar o kadar akıllılar, yani roket gönderecek kadar akıllılar ama faizi indirince üretim patlaması olacağını anlamayacak kadar akılsızlar mı zannediyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Demirtaş, "Bütün dünya akılsız sadece biz mi akıllıyız?" sorusunu yöneltti.

Öte yandan Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda program katılımcıları tarafından adından söz edildiğinin haberini aldığını belirterek, "Yarım saat önce oğluma yeni bir oyuncak almıştım onu oynuyorduk. Bizim evde TV haber kanalı seyretmiyoruz çok. Başka bir kanaldan bir beyefendi aradı, hocam adınızı ve reminizi TV'ye koymuşlar, hakkınızda konuşuyorlar dedi. Açtım ve inanamadım. Çok üzüldüm. Politika berbat bir şey" dedi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 15.12.2021 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24