Pastırma Sıcakları Yerini Soğuk Havalara Bırakıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı

11 Kasım 2019 Pazartesi 11:01
725 Okunma
Pastırma Sıcakları Yerini Soğuk Havalara Bırakıyor!

Pastırma sıcakları sona eriyor. Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre hava sıcaklıkları 4 ila 6 derece arasında düşecek. İzmir ve İstanbul'un da aralarında olduğu 11 ilde ise sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun genelinde sıcaklık 4 ila 6 derece düşecek. İstanbul ve İzmir'in aralarında olduğu 11 ilde sağanak yağış beklenmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ve Bursa çevreleri ile İstanbul, Kütahya, Uşak ve Muğla'nın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIK AZALIYOR

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle doğu ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği esmesi bekleniyor.

İŞTE İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

ANKARA °C, 22°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 21°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

TRABZON °C, 22°C

Az bulutlu

ERZURUM °C, 14°C

Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR °C, 23°C

Az bulutlu ve açık

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24