Oyuncu Yonca Türkman'ın sır ölümünde flaş gelişme! Soruşturma başlatıldı

Oyuncu Yonca Türkman, dün Gaziosmanpaşa'da 15. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Savcılık olayla ilgili şüpheli ölüm soruşturması başlattı. Öte yandan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında da ölümden döndüğü olay ortaya çıktı.

20 Haziran 2022 Pazartesi 11:29
751 Okunma
Oyuncu Yonca Türkman'ın sır ölümünde flaş gelişme! Soruşturma başlatıldı

Birçok dizide rol alan Yonca Türkman (47), İstanbul Gaziosmanpaşa’daki sitenin 15. Blok’ta 15. kattaki dairesinde yaşıyordu. Geçen cuma günü site güvenliği yüksekten bir kişinin düştüğü ihbarında bulunması üzerine polis ekipleri siteye gitti. Polis ve sağlık ekipleri, düşen kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri hemen kadının düştüğü 15. kattaki daireye gitti. Kapının kilitli olması nedeniyle çilingir çağırıldı. Kapının açılmasıyla eve giren polis ekipleri, düşerek ölen kadının Yonca Türkman olduğunu belirledi.

Oyuncu Yonca Türkmanın sır ölümünde flaş gelişme Soruşturma başlatıldı

SAVCILIK ŞÜPHELİ BULDU

Hürriyet’ten Çetin Aydın’ın haberine göre, tekstil mühendisi de olan Yonca Türkman’ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Savcılık olayla ilgili Şüpheli Ölüm soruşturması başlattı. Türkman’ın geçen yıl ağustos ayında ilaç içerek yaşamına son verme girişiminde bulunduğu da belirlendi. 

DHA

Anahtar Kelimeler:
GündemHaberölümOyuncu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24