ÖSYM sınav kurallarını esnetti

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Ergün, sınav kurallarının artık esnettiğini söyledi. Buna göre, toplu iğne, para ve toka ile sınava girilebilecek.

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:16
564 Okunma
ÖSYM sınav kurallarını esnetti

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan sınavlar artık ulaşım kartı, anahtar, para ve toka ile girmek serbest olacak.

TOKA VE TOPLU İĞNE SERBEST

Açıklamayı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün yaptı. Buna göre sınavlarda şu ana kadar yasak olan ulaşım kartı, ev anahtarı, metal para, tel toka, piercing ve başörtüsü için kullanılan toplu iğne ile sınava girmek artık serbest.

YASAKLAR LİSTESİ

Ancak diğer yasaklar sürüyor. Örneğin, her türlü delici kesici alet, ateşli silah,cep telefonu, saat, kolye, küpe, yüzük gibi metal eşyalar sınav merkezlerine alınmayacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24