Organik Marketiniz Göktürk’te Hizmetinizde!

Türkiye’nin en büyük organik firmalarından biri olan City Farm, Göktürk’te siz ve çocuklarınızın sağlığı için hizmet veriyor.

20 Ocak 2020 Pazartesi 15:03
2005 Okunma
Organik Marketiniz Göktürk’te Hizmetinizde!

Uluslararası sertifikasyon kuruluşu ECOCERT IMO ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmış ürünlerle karşınıza çıkan City Farm, tedarik konusundaki hassasiyeti ve her gün piyasaya sürdüğü organik ürünleriyle Türkiye pazarında geniş bir yelpazeye sahip.

City Farm, bir evin ihtiyacı olan hemen her şeyi bünyesinde bulunduruyor. Sebze- yeşillik, meyve, bakliyat- kuru gıda, zeytinyağı- sirke- sos- salça, kuru meyve- baharat, et ve süt ürünleri, un- unlu mamuller ve konserve gibi çeşitli organik gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik ve kişisel bakım ürünlerini de bünyesinde barındıran City Farm’da kanserojen madde bulunduran hiçbir ürüne yer verilmiyor.

Sizlerde City Farm’ın üyelerine özel yüzde 25’e varan indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız, City Farm Göktürk şubesine veya www.cityfarm.com.tr internet adresine ulaşabilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Cad. No: 2F Göktürk Eyüp / İstanbul

Telefon: 0212 3224122 - 0212 3224120

Web: www.cityfarm.com.tr

E-mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.