Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi

Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini, kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı. Turgut Yılmaz, çifti karşıladıktan sonra 'Başımız sağ olsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi.

17 Aralık 2017 Pazar 08:45
811 Okunma
Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi

Havalimanından ayrılan Yılmaz çiftini ambulanslar da takip etti. Yılmaz ve eşi oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. 


Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi. 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunduğu Beykoz'daki evine geldi. Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Kent Üniversitesi'nden Yavuz Yılmaz hakkında açıklama ;

Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında açıklama geldi. Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Yılmaz'ın uzun süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla hayatına son veren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili İcra Kurulu üyesi de olduğu İstanbul Kent Üniversitesi’nden açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi.

Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı.

Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır.

Nur içinde yatsın.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24