Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...

28 Haziran 2022 Salı 16:50
1021 Okunma
Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

Sandra Bullock'tan üzen açıklama!
Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Sandra Bullock geçtiğimiz günlerde hayranlarını üzecek cinsten bir açıklama yaptı. Başarılı oyuncu, oyunculuğa geçici bir süre ara verdiğini açıkladı. Psikolojik olarak çok yorulduğunu ve şimdilerde sağlıklı kararlar almakta zorlandığını söyleyen Bullock, tükendiğini ve bittiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte daha sakin bir hayat yaşamak istediğini söyleyen Bullock, biraz dingin bir hayat sürmek istediğini dile getirdi.

Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

Prens William'dan 40 yaş kutlaması
İngiltere Kraliyet ailesinin tahtının gelecekteki Kralı Cambridge Dükü Prens William geçtiğimiz günlerde 40. yaş gününü kutladı. Cambridge Dükü Prens William, 21 Haziran 1982'de Galler Prensi Charles ve Galler Prensesi Diana'ın büyük oğlu olarak İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya geldi ve şimdilerde ailesiyle birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

Beyonce'den sosyal mesaj!
Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce ‘Break My Soul’ adlı şarkısını yayımladı. Beyonce'nin yeni şarkısı pandemi döneminde ABD’de başlayan ‘Büyük İstifa’ hareketine göndermeler yaparak çalışanların yaşadığı tükenmişlik sendromuna dikkat çekti. CNBC’de finans konularında yazan Greg Iacurci Beyonce'un şarkısını analiz etti. Greg Iacurci "Büyük istifa zamanın ruhunun bir parçası, kanıt arıyorsanız Beyonce’ye sorun" dedi.

Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

Jennifer Lopez ve kızından milyonluk bağış
Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz yıl Super Bowl devre arasında beraber performans sergilediği kızı Emme ile tekrar sahne aldı. Los Angeles'ta konser veren Lopez ve kızı, 36 milyon dolar bağış topladı. 52 yaşındaki şarkıcı Los Angeles Dodgers Vakfı’nın Diamond Gala etkinliğinde verdiği konserde kızı Emme’yi ağırladı. Lopez ve kızı Emme izleyicilere harika bir müzik şöleni yaşattı. Beraber Christina Perri’nin ‘A Thousand Years’ şarkısını söyleyen anne kız, yardıma muhtaç kişilere eğitim ve sağlık desteği için düzenlenen konserde tamı tamına 36 milyon dolar bağış topladı.

Molatik Fiskos: Sandra Bullock, Beyonce ve diğerleri...

Kendall Jenner ve Devin Booker ayrıldı!
Ünlü model Kendall Jenner ve NBA oyuncusu Devin Booker, 2 yıllık ilişkilerini bitirme kararı aldı. Çift birlikte bir gelecek görmedikleri için ayrıldıklarını söyledi.

DHA

Anahtar Kelimeler:
OyunculukMolatik Fiskos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24