Miniklerden sevimli dostlara ziyaret

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği, Feridun Tümer anaokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi.Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katıldığı etkinlikte renkli anlar yaşandı.

26 Aralık 2018 Çarşamba 11:48
1139 Okunma
Miniklerden sevimli dostlara ziyaret

ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ YERİNDE ÖĞRETİLİYOR

Çocuklara erken yaşta hayvan sevgisinin aşılanması gerektiğini söyleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, şöyle konuştu:

“Bugün Kemerburgaz Hayvan Kliniğimizde Feridun Tümer anaokulu öğrencilerimiz misafirimiz odu. Arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyor. Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, onlardan korkmamak, onlarla iyi bir iletişim içinde olmak anlamında eğitimlerinin bir parçasını yapıyorlar.

Bizde bugün beraber olduk, gördüğünüz gibi çok güzel bir ortam var. Bunu hep yapmamız gerekiyor, yapıyoruz da.

Dolayısıyla hayvanlarla çevre ile iyi iletişim kurmanın yolu çocukluktan aldığımız eğitimden geçiyor. Bu çalışmalara devam edeceğiz, Okul müdürümüze ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

BURASI HAYVANLARIN DEĞER GÖRDÜĞÜ BİR ORTAM

Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniğinin donanım olarak ne kadar iyi olduğunu anlatan Feridun Tümer Ortaokulu Müdiresi Sema Köse kliniğin fiziki şartlarını çok iyi bulduğunu ifade ederek şöyle devam etti:

“Öğrencilerimize öncelikle hayvan sevgisini aşılamayı hedefledik. Onlara sessiz dostlarımızın kendilerini nasıl ifade ettiklerini , sevgiyi ne kadar güzel karşıladıklarını, ihtiyaçları olduklarında da yanında olmamız gerektiğini ifade etmek için bugün burayı kendimize ziyaret alanı olarak seçtik.

Donanım bakımından baktığımızda burası çok güzel. Ameliyathanesi vs. temiz, nezih bir ortam var. Tüm hayvanlar güzel bir şekilde düşünülmüş, çevre olarak da baktığımızda alan güzel seçilmiş.

Hayvanlar açısından baktığımızda hayvanlara değer verildiği, değer gördüğü bir ortam olmuş. Zaten hayvanlar çok memnunlar durumlarından. Buraya geldikleri için çok şanslılar.”

Hayvanların nasıl tedavi edildiğini gören anaokulu öğrencileri aynı zamanda minik dostları sevme şansı da buldu ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.12.2018 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24