Kemal Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz!

Hakkari’de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzu mahallesindeki cenaze töreninde olaylar çıktı.

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:01
849 Okunma
Kemal Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde bir grubun fiziksel saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi. Güvenlik tedbiri kapsamında çevredeki bir evde yaklaşık 2 saat tutulan Kılıçdaroğlu, bir süre sonra zırhlı araçla evden çıkarılarak CHP Genel Merkezi'ne getirildi. Saldırgan olduğu değerlendirilen 6 kişinin kimliği belirlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını söyledi...CHP lideri Kılıçdaroğlu partililere yaptığı açıklamada, "Üzüntüm şehide yapılan saygısızlığadır" oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24