Katy Perry'den kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş!

Orlando Bloom ile uzun süredir aşk yaşayan ve bir kızları olan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, Avustralya'da ilginç bir olay yaşadı. Gittiği kafede boş masa olmadığı için Indianna Paull adlı bir garson tarafından beklemesi gerektiği söylenen Perry, bir süre kendisini tanımayan garsonla tartıştı. Sonrasında kendisine 'normal bir insan gibi' davrandığı için garsona teşekkür eden Perry, yüklü bir miktar da bahşiş bıraktı. Olayın kahramanı olan Paull ise, yaşadıklarının detaylarını paylaştı.

23 Haziran 2022 Perşembe 15:33
1140 Okunma
Katy Perry'den kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş!

'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda rol alan, dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom ile altı yıldır aşk yaşayan ve Daisy Dove adında bir kızları olan şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz aylarda nişanlısıyla ev hayatlarıyla ilgili bilinmeyenlerini anlatmıştı.

'Heart Breakfast with Jamie Theakston and Amanda Holden' adlı programa konuk olan Perry, Bloom için, "Diş ipi kullanmayı seviyor, çok şükür. Çünkü bazıları bunu yapmıyor ve bu iğrenç" ifadelerini kullanmıştı.

Katy Perryden kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş

"HER YERDE BULUYORUM"

Yine de bu konuda şikayetçi olduğu bir noktayı atlamayan Perry, "Kullandığı diş iplerini oraya buraya atıyor. Bu ipleri her zaman bir yerlerde buluyorum. Yatağımın yanında, arabada ya da mutfak masasında. Her yerde çöp kutusu olmasına rağmen" diye konuşmuştu.

"CİNSEL HAYATIMIZ ZAYIFLADI"

Kızları Daisy Dove doğduktan sonra Guardian gazetesine günlerinin nasıl geçtiğini anlatan İngiliz aktör ise, “6.30’da uyanıyorum. Kızım Daisy’yi kontrol edip 20 dakika meditasyon yapıyorum. Erken saatlerde elime telefon almıyorum. Evde pijamayla dolaşmak yasak. Hep özenliyim. Ama Daisy doğduktan sonra Katy ile cinsel hayatımız doğal olarak zayıfladı” ifadelerini kullanmıştı.

AVUSTRALYA'DA İLGİNÇ OLAY

Tüm bunların ardından 45 yaşındaki nişanlısı Orlando Bloom'un yeni filmi 'Wizards!'ın çekimleri için Avustralya'da bulunan Katy Perry, ilginç bir olaya konu oldu.

Indianna Paull adlı bir garson, Port Douglas'ta bir kafede çalışırken 37 yaşındaki ünlü şarkıcı Katy Perry ile yaşadığı olayı anlatan bir TikTok videosu yükledi. Olay, Perry'nin gittiği kafede bir masaya oturmak istemesi, ancak ünlü isme müsait masa olmadığı söylenmesiyle başladı.

Şapkasını ve güneş gözlükleri nedeniyle yıldızı tanımayan garson Paull, Perry'e bir masa müsait olana kadar beklemesi gerektiğini söyledi.

Indianna Paull, Katy Perry'nin başlangıçta 'masa eksikliği' konusunda kendisiyle 'tartıştığını', ancak daha sonra ona 'normal bir insan' gibi davrandığı için cömert bir bahşişle teşekkür ettiğini belirtti.

Katy Perryden kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş

TİKTOK HESABINDA ANLATTI

Indianna, TikTok hesabında yaşadıklarını anlatarak, şöyle yazdı:

Katy Perry'ye masa beklemek zorunda olduğunu söyleyen ilk aptal siz olduğunuzda... Katy Perry kafenize geliyor, onu tanımıyorsunuz ve bir masa için tartışıyorsunuz. Sonra ona sıradan bir insan gibi davrandığınız için bahşiş veriyor ve size sarılıyor.

Katy ve Indianna'nın etkileşimi yakındaki paparazziler tarafından da yakalandı. Görüntülerde, kızı Daisy Dove'u taşıyan ve tezgahın arkasında Indianna ile konuşan, hoşnutsuz ifadeli Perry görülüyor.

DETAYLARI PAYLAŞTI

Ardından garson, pop yıldızıyla yaşadığı utanç verici karşılaşmasının ayrıntılarını açıkladı. Sunrise'a konuşan Paull, şarkıcının bir 'diva' gibi davranmadığını ve aslında ilk müsait masayı istemek için iyi bir nedeni olduğunu anlattı:

Katy Perry'nin kafeye girmek istemesinin nedeni, insanların onun fotoğraflarını çekmesiydi. Olan bitenden o kadar habersizdim ki, ortalıkta başı olmayan bir serseri gibi koşturuyordum, hiçbir fikrim yoktu!

Indianna, Katy'yi 'normal' davrandığı ve sinir krizi geçirmek yerine 'bir şampiyon gibi' davranarak reddedilmeyi kabul ettiği için övdü. Garson, "Sanırım kısmen onu tanımamamın nedeni, bu konuda çok rahat ve soğukkanlı olmasıydı" diye açıkladı.

Katy Perryden kendisini tanımayan garsona yüklü bahşiş

PERRY'İ AZARLADI

İlk başta ona bir masa için beklemesi gerektiğini söyledikten ve kuralları çiğnediği için onu azarladıktan sonra Indianna, Katy'ye müşteriler için olmayan bir masa vermeyi kabul etti. Indianna, birkaç dakika sonra birisi ona az önce azarladığı müşterinin Katy Perry'den başkası olmadığını söylediğinde ise utandığını itiraf etti.

"Kendimi aptal gibi hissettim ve özür dilemeye gittim" diyen Indianna Paull, daha sonra ünlü ismin kafeden ayrılırken kendisine 'cömert' bir bahşiş bıraktığını söyledi; ancak kesin miktarı belirtmeyi reddetti.

Konuyla ilgili konuşan bazı sosyal medya kullanıcıları ise, "Ünlüler de bizler gibi beklemeli" ve "Neden beklemesin ki? O da normal bir insan" gibi yorumlar yazdı.

DHA

Anahtar Kelimeler:
GarsonBağışKaty Perry
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24