İSTANBUL'DA ULAŞIMA %35'LİK ZAM

İstanbul'da toplu ulaşıma %35'lik zam yapıldı. İşte yeni fiyat tarifesi...

07 Şubat 2020 Cuma 17:14
1113 Okunma
İSTANBUL'DA ULAŞIMA %35'LİK ZAM

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği tarafından İstanbul'da ulaşıma yüzde 35'lik bir zammın yapılacağı bidirildi. Söz konusu zam 10 Şubat tarihinde uygulanacak.

3 yıldır toplu taşım ücretlerine zam yapılmadığını ifade eden esnaf temsilcileri, UKOME toplantısında elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasını talep etti. Yapılan oylama sonucu, oy çokluğu ile elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasına karar verildi.

 Özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2,60 TL’den 3,50 TL’ye yükseldi. 10 Şubat'ta uygulanacak tarifeye göre öğrenci bileti 1,75 lira, tam Mavi Kart 275 lira, öğrenci mavi kart fiyatı ise 50 lira olarak belirlendi.

İSTESOB

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24