İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Eyüpsultan’da Yapıldı

İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliğinde Eyüpsultan’da gerçekleştirildi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 10:02
952 Okunma
İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Eyüpsultan’da Yapıldı

Toplantıya Başkan Deniz Köken ile birlikte Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun katıldı.

Piyerloti’de düzenlenen toplantıda Başkan Deniz Köken Eyüpsultan İlçesi’nde yapılan çalışmaları ve vizyon projeleri anlattı.
 

Toplantıda ayrıca İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları, ilçelerinde yapacakları çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Eyüpsultan Belediyesi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24