İnternet aşkı milyoner çıktı! Şatoda şaşırtan son

23 yaşındaki Allana Luke online arkadaşlık sitesinde hayatının aşkını buldu! Kendinden 33 yaş büyük bir milyonerle birlikte olacağını tahmin edemeyen genç kadın, "Jeff ile parası için birlikte değilim" diyor.

24 Haziran 2022 Cuma 11:52
861 Okunma
İnternet aşkı milyoner çıktı! Şatoda şaşırtan son

İngiltere'de yaşayan 23 yaşındaki Allana Luke 2020 yılında online arkadaşlık sitesindeki yaş aralığını 25 ila 60 yaşındakilere ayarladı ve İngiltere Newcastle'de yaşayan 56 yaşındaki Jeff Winn ile karşılaştı. Jeff'in profilinde paylaştığı lüks eve uzun uzun bakan Allana, o anda içinden 'vay be' dedi. Ancak Jeff'e mesaj atıp atmamakta oldukça kararsız kaldı ve bu sebeple işe yaramasa bile bu olayı arkadaşlarına anlatmanın iyi olacağını düşündü. Çok kısa bir süre sonra Jeff ve Allana mesajlaşmaya ve iletişim kurmaya başladı. Anlattıklarına göre ikili anında birbirlerine vuruldu ve Allana ertesi hafta Jeff'in adeta bir şatoyu andıran evine misafir oldu. Allana ilk buluşmalarını, "Evine gittim ve asla yaşlı biri olduğunu hissetmedim" diyerek özetliyor.

Hukuk firması sahibi Jeff ona güzel bir geyik eti yahnisi yaptı ve birlikte şampanya içip muhabbet ettiler. Allana, Jeff'in çok rahat ve eğlenceli biri olduğunu düşündü. Bir seyahat acentesindeki işini yeni bıraktığı için ertesi hafta Jeff ile Marbella'ya gitmeyi kabul etti. Çiftin ikinci buluşması olan 17 günlük gezi sırasında Allana, Ekim 2020'de 22'inci yaşını kutlarken Jeff ona bir çift elmas küpe hediye etti.

İnternet aşkı milyoner çıktı Şatoda şaşırtan son

ŞATOYU ANDIRAN EV

Marbella'dan döndüklerinde ise Allana Jeff’in 23 yaşındaki kızı Nina ve 21 yaşındaki oğlu Josh ile Newcastle'daki şatoyu andıran evlerinde yaşamaya başladı. Evlerinde 11 tane yatak odası, sinema ve spa, tam zamanlı temizlikçi, beş dönüm arazi için üç bahçıvan, bir ev müdürü ve bir barmen bulunuyor. Böyle bir evde yaşamadan önce oldukça mütevazı bir evde büyüdüğünü söyleyen Allana şu ifadeleri kullandı:

"Ben varlıklı bir ailede büyümedim. Bu yüzden yaşadığım ev benim için bugün bile hâlâ büyük bir şaşkınlık yaratıyor. Tek yatak odalı bir daire almamız gerektiği konusunda Jeff'e sürekli şaka yapıyorum. Bu evi kaybetse ve iflas etse yine yanında olurdum ama gerçekleşmedikçe bu kanıtlayamayacağım bir şey sanırım. Jeff'in benden çok daha yaşlı göründüğünü inkâr edemem, bu da insanların bizi gördüklerinde gözlerini devirmelerine neden oluyor."

'HARİKA BİR ÇİFT'

Birçok insanın Jeff'in parası için yanında olduğunu düşündüklerini söyleyen Allana, "Benim de ilk düşüncem bu olacağı için onları suçlayamıyorum. Ancak bizi bir kez tanıdıklarında harika bir çift olduğumuzu söyleyebilirler. Aynı şakaları yapıyoruz ve sürekli gülüyoruz" dedi. İki yıllık ilişkileri içinde Allana, iki çocuk babası Jeff tarafından oldukça güzel hediyelerle şımartıldı. Jeff, Allana'ya Bir Audi TT, Rolex marka saat, tasarım çantalar ve on hafta boyunca Barbados ve Tayland'a yurt dışı gezileri hediye etti. Allana, Jeff'in çok kibar biri olduğunu ve ailesini çok sevdiğini söylüyor. Jeff'i çok cana yakın bulan Allana, çok cömert olduğunu ve etrafındaki herkesi mutlu etmeyi sevdiğini de ekliyor. Jeff ise Allana ile olan ilişkisi hakkında şöyle konuşuyor:

İnternet aşkı milyoner çıktı Şatoda şaşırtan son

"Uzun yıllar yaramaz bir çocuktum ve çok flörtüm oldu. Dış görünümü de ruhu da güzel birini arıyordum. Bunu Allana'da buldum. Daha önce de 20'li yaşlardaki genç kadınlarla çıktım ve bunu ailem onaylamadı. Ancak şu an hepsi Allana'ya tapıyorlar çünkü onun hayatımı nasıl olumlu etkilediğini görebiliyorlar. Eskisinden çok daha rahatım. Newcastle'da çok iyi tanınıyorum ve birçok genç erkek bana hayranlık duyuyor."

Haziran ayının başında Jeff'in evlilik teklif etmesinin ardından nişanlanan çift, şimdi bir aile kurmaya hazırlanıyor. Jeff'in kendisiyle aynı yaştaki kızı Nina ve 21 yaşındaki oğlu Josh ile de çok iyi anlaşan Allana, kendi ailesinin de ilişkisi için oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu söylüyor.

DHA

Anahtar Kelimeler:
InternetAşkSanalşato
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24