INOMAKER EĞİTİM ATÖLYELERİ

İnomaker, kişiye özel müfredat tasarlayan ve uygulayan güncel, en son teknolojiyi, inovatif araçları, dijital prototipleme araçlarını kullanarak üreten bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir öğrenme atölyesidir.

10 Eylül 2021 Cuma 12:11
1215 Okunma
INOMAKER EĞİTİM ATÖLYELERİ

Her yaş aralığındaki katılımcılarımıza kendi ihtiyaç, ilgi ve bireysel koşullarına göre birebir veya benzer gruplar halinde alanda uzman kişilerce butik eğitim verilmektedir.

Atölyemizde çocuklar için robotik, kodlama, 3 boyutlu modelleme ve 3 boyutlu yazıcılar, felsefe, yaratıcılık, stem ve maker eğitimleri özenle hazırlanan müfredatlarımız kullanılarak verilmektedir. Kurumsal şirketler için robotik kodlama, yazılım, felsefe, kurum içi etkili iletişim ve verimli çalışma üzerine kurumsal rehberlik, kişisel rehberlik, sosyal ve psikolojik problemler, yaratıcı ve farklı düşünme yöntemleri, öğrenme psikoloji konularında yoğunlaşmaktadır.

Günümüz dünyasında kodlama, her bireyin problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme alanlarında beceri kazanmalarını sağlamaktadır. inomaker olarak biz de her katılımcımıza algoritmik düşünme ve temel kodlama prensipleri ile tasarım odaklı proje geliştirmeyi kazandırmaktayız.

İletişim: Şenol Güneş 0554 322 40 82 

Eposta: [email protected],inomaker.com,instagram.com/inomaker

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.09.2021 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.