Hava durumu uyarısı: Sıcakların ardından sağanak geliyor.

Yurdu etkisi altına alan sıcak hava dalgası yağışlarla birlikte bir süre mola verecek. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yeni haftayla birlikte yurdun kuzeybatısı üzerinden yağışlı hava etkili olmaya başlayacak.

30 Temmuz 2022 Cumartesi 10:19
926 Okunma
Hava durumu uyarısı: Sıcakların ardından sağanak geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurdu etkileyen sıcak hava dalgası pazar gününden itibaren yerini yağışlı günlere bırakacak. Hava sıcaklıklarında birkaç derece düşüş yaşanacak. İstanbul dahil Marmara Bölgesi’nin büyük bölümünde yağmur görülecek.

DOĞU KARADENİZ İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri ile Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sözcü

Son Güncelleme: 01.08.2022 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24