HAKAN NERGİS & SİNAN KARACA ‘‘Belediye ve Spor - Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri ‘’

Spor Politikaları Derneği ve Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği Sportif Faaliyetler Komisyonu Başkanı Hakan NERGİS’in ve Spor Bilimleri Uzmanı Sinan KARACA’nın kaleme aldığı eser ‘‘ Belediye ve Spor - Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri ’’ kitabı yayımlandı.

09 Kasım 2023 Perşembe 13:48
413 Okunma
HAKAN NERGİS & SİNAN KARACA  ‘‘Belediye ve Spor - Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri ‘’

İşte kitabın arka kapak sayfasından kitapla ilgili açıklama:

Belediye ve Spor, yeni nesil Spor Bilimleri uzmanlarına yerel yönetim ve spor içerikli camiayı daha yakından tanıması için yazılmıştır. Teorik bilgilerden çok, uygulama alanında bulunan kişilerle röportajlar yapılmış, farklı demografik özelliklere sahip olan insanlarla anket yapılmış ve yerel yönetimlerde spor faaliyetlerinin nasıl yapılması gerektiğine odaklanmış bir kitaptır.

Biz kitabın yazarları olarak teorik bilginin önemini biliyoruz. Lakin bunun tek başına yeterli olmadığının farkındayız. Belediyelerin spora nasıl yaklaşması gerektiği, yaklaşırken nelere dikkat etmesi gerektiği üzerine odaklanmaya çalıştık ve başka ülkelerden de örnekler sunduk. Bu kitabın içerisinde süslü cümleler bulamayacaksınız. Bu kitap daha çok gerçeklere odaklanmıştır. Üniversitede bulunan ya da akademik kariyer yapmak isteyen insanlar da bu kitaptan faydalanabilir ve bir ders kitabı olarak kullanabilir. Çünkü bu kitap bilimsel ışık neticesinde hazırlanmış ve siz değerli spor paydaşlarına sunulmuştur. Bizler ülkemize, bildiğimiz alan olan Spor Bilimleri alanında hizmet etmek için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Siz değerli okuyucularımızı da bu mücadeleye davet ediyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.11.2023 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.