Günlük Burç Yorumları: 4 Kasım

Günlük Burç Yorumları: 4 Kasım

04 Kasım 2019 Pazartesi 09:59
957 Okunma
Günlük Burç Yorumları: 4 Kasım

İşte 4 Kasım günlük burç yorumlarınız...

4 Kasım Koç burcu yorumu

Söylemlerinizde ısrarcı ve sert çıkışlar göstermemeye özen göstermelisiniz. Yapacağınız konuşmalar yanlış anlaşılabilir.

4 Kasım Boğa burcu yorumu

Eski ilişkilerinize dair konuşmaların rahatsız edici bir şekilde gündeminize gelmesi dostlarınızla aranızın açılmasına neden olabilir. Söylemlerinize dikkat etmelisiniz.

4 Kasım İkizler burcu yorumu

İçe kapanık ruh haliniz çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilir. Israrcı ve sizi yormaya çalışan kişilerin merakını gidermek bugün en son yapacağınız şey olmalıdır.

4 Kasım Yengeç burcu yorumu

İş ve çalışma hayatınızın getirmiş olduğu koşullardan sıyrılıp biraz da benim dediğim olsun davranışı ve eğilimi içerisinde olabilirsiniz.

4 Kasım Aslan burcu yorumu

Bugün sakin ve huzurlu yapınızın kimsenin bozmasına izin vermemelisiniz. İsteklerinizi karşı tarafa aktırırken zorlanabilirsiniz.

4 Kasım Başak burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde bugün bağlarınızı kuvvetlendirin ve uzlaşmacı bir tavır içinde olmayı seçin. Olayları perde arkasından gözlemlemek daha doğru olabilir.

4 Kasım Terazi burcu yorumu

Rutinden sıyrılıp hayata renk katmayı seçmelisiniz. Sosyal çevrenizle aranızda güzel bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.

4 Kasım Akrep burcu yorumu

Özel yaşamınıza dair sorunları karşı tarafın anlamasını bekleyerek zorlamamalı iletişimde açık ve net davranışlar sergilemelisiniz. Bugün mümkün oldukça ne yönde ilerleyeceğinizi iyi seçmelisiniz.

4 Kasım Yay burcu yorumu

Yaptığınız her hata kendinize uzaklaşmanız için yeterli bir sebeptir. Olaylara kısa vadeli çözümler bulup yeni bir kısır döngüye girmemelisiniz. Kendinizden uzaklaşmamalısınız.

4 Kasım Oğlak burcu yorumu

İlişkilerde ilk adımı atan taraf olmak sizi bugün yüceltebilir. Hatalarınızı objektif bir şekilde kabullenici bir yapıda olmalısınız. Artık kendinizi bir şeyleri kontrol etme zorunluluğundan çıkartmalısınız.

4 Kasım Kova burcu yorumu

Size ihtiyacı olan kişilere anlayışla davranmalı ve bencillik yaratan söylemlerden uzak durmalısınız. Akıl ve duygu arasındaki köprüleri sağlamlaştırmanız gerekmektedir.

4 Kasım Balık burcu yorumu

Aşk hayatınıza dair ciddi kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde artık tahammül edemediğiniz durumları bugün ifade ederek aşmaya çalışın. Kariyer hayatınızda önemli bir eşikte olabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24