Faciadan dakikalar önce... En acı kare!

Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolcu treninin 5 vagonu devrildi. 24 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, vatandaşlar kayıp yakınlarının fotoğraflarını paylaşıp yardım istedi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 10:05
1045 Okunma
Faciadan dakikalar önce... En acı kare!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren faciasında ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü, 338 kişi yaralandı. Kazanın ardından yakınları trende olan vatandaşlardan sosyal medyada yardım paylaşımları gelmeye başladı.

BABA-OĞUL YAŞAMINI YİTİRDİ

Hakan Sel ve 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel hayatını kaybetti. Baba-oğuldan geriye trendeki fotoğrafları kaldı. 

Çorlu'da yaşanan tren faciasının ardından sosyal medyadan çağrı yapan Simge Akdağ isimli kullanıcı, 9 yaşındaki kuzeni Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel'den haber alamadıklarını duyurmuştu.

Trene Uzunköprü'den binen Hakan Sel ve oğlunun yaşanan kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Baba-oğuldan geriye trene binerken ve yolculuk sırasında çekilmiş fotoğraflar kaldı. Hakan Sel ve oğlunun cenazelerinin yapılan otopsi işleminin ardından aileye teslim edileceği öğrenildi. 

İşte Simge Akdağ isimli kullanıcının çağrısı;

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan tren kazasında kuzenim Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel de vardı. Hala ulaşamadık, bulamıyoruz. Yardım!

Not: Arda'nın kimliği yanında değil.

Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel'in akrabaları Facebook'tan da yardım çağrısında bulundu;

'Bugün yaşanan tren kazasında trende bulunan Hakan Sel ve güzel evladımız Oğuz Arda Sel'den haber alamıyoruz. Ailemiz ve akrabalarımız kaza çevresindeki hastanelere baktılar. Annesi ve dedesi olay yerinde. Lütfen gören bilen insanlık namına bize ulaşsın. Küçük Arda'nın kimliği üzerinde olmadığı için işimiz zor. Lütfen tanıdığı olanlar ilgilensin"

KIZ KARDEŞLERE ULAŞILAMIYOR

Başka bir sosyal medya kullanıcısı trende olan ve ulaşılamayan iki kız kardeş için yardım çağrısında bulundu. Kayboldukları düşünülen kardeşlerle ilgili paylaşım şöyle;

'Tren kazasında haber alamadığımız iki kız kardeş Özge Nur DİKMEN ve Gülce DİKMEN. En ufak bir haber duyarsanız lütfen ulaşın.Şu anda Çorlu Muratlı Tekirdağ ve Çerkezköy'deki özel ve devlet hastanelerinde değiller. İsimleri yok hala listelerde'

BİR ÇAĞRI DA KAYIP ÖMER CAN İÇİN GELDİ

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 'Tekirdağ Çorlu'da gerçekleşen tren kazasında 5 yaşındaki Ömer Can'dan haber alamıyoruz. Yanında kimliği bulunmamaktadır. Görenlerin duyanların bu hesaba mesaj atması önemle rica olunur. Lütfen duyarsız kalmayalım!' dedi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24