Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Kaçak Silah Operasyonu

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan şüpheli araç aramasında, şüpheli 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheli araçtan kaçak olduğu tespit edilen silah parçaları bulundu.

16 Eylül 2022 Cuma 14:03
810 Okunma

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Nişanca Mahallesi Feshane Caddesi üzerinde Asayiş Şube Müdürlüğü'nün ilgi sayılı yazı ile sabit yol uygulamasında, durumundan şüphelenerek durdurdugumuz aracın sürücü konumunda oturan B. A. isimli şahıs ile aracın ön yolcu koltuğunda oturan S. Ö. isimli şahıs ve aracın arka koltuğunda oturan kendi beyanına göre G. Ş. isimli şahıslar görülmüş, şahısların yapılan kaba üst aramasında her hangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmamış, bahse konu aracın gözle görülür yerleri kontrol edildiğinde, aracın bagaj kısmında siyah çanta olduğu ve içerisinde 18 adet streç filme sarılmış dış görünüş itibari ile birçok silah parçaları olduğu görülen malzemeler görülmüş, B. A. isimli şahsa konu ile alakalı sorulduğunda Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Çobançeşme Parkı civarında araçla seyir halindeyken siyah renkli çanta gördüğünü, aracı durdurup bahse konu çantayı aldığını beyan etmiş, yakalamaları yapılmış, bahse konu çantayı rızayen biz görevlilere teslim etmiş, malzemeler kontrol edildiğinde üzerlerinde herhangi bir ibare bulunmayan;
 

- 2 adet mavi renkli plastikler törpü sapı olduğu 52 adet ahşap silah kabzesi
- 58 adet metal renk sürgü
- 58 adet metal renk yiv-setli namlu
- 13 adet metal renk silah gövdesi
- 13 adet siyah şarjör
- 18 adet farklı ebatlarda metal silah törpüsü
- 10 adet demir kesme testeresi
- 3 adet çengelli demir parça
- Muhtelif sayıda küçük silah parçalarıu görülmüş geçici muhafaza altına alınmış,

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.09.2022 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.