Eski aşıklar yıllar sonra: Nihayet aradığım Brad'i buldum... Ama bu 20 yılımı aldı!

Onların büyük aşkı, 1990'lı yıllara damgasını vurmuştu. Birbirlerini öyle çok seviyorlardı ki hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye karar verip nişanlandılar. Fakat olmadı, mutlu aşk sadece üç yıl sürdü. Ama aradan geçen 25 yılın ardından aralarındaki sıcak dostluk hala sürüyor. Hatta karşı karşıya oturup birbirlerine "Seni gerçekten seviyorum" diyecek kadar iyi araları.

16 Haziran 2022 Perşembe 11:35
896 Okunma
Eski aşıklar yıllar sonra: Nihayet aradığım Brad'i buldum... Ama bu 20 yılımı aldı!

YILLAR SONRA GEÇMİŞİ ANDILAR
Gösteri dünyasının bu unutulmaz aşıkları Brad Pitt ile Gwynewth paltrow'dan başkası değil. 1994 ile 1997 arasında, o döneme damga vuran bir ilişki yaşayan hatta nişanlanan çift için "beklenen son" gerçekleşmedi, yani evlenmediler. Sonra hayatlarına başkaları girdi... Başka aşklar, başka evlilikler yaşadılar...  Ancak bunca zamandan sonra bile aşkları bitse de aralarındaki dostluk sürüyor Pitt ile Paltrow'un. Eski aşıklar, uzun yıllar sonra bir araya gelip karşı karşıya oturdular ve ortak geçmişlerini andılar. Bu söyleşinin sonunda da birbirlerini hala sevdiklerini söylediler.

Eski aşıklar yıllar sonra: Nihayet aradığım Bradi buldum... Ama bu 20 yılımı aldı

PALTROW'UN SİTESİ İÇİN SÖYLEŞİ YAPTILAR
Son dönemde eski eşi Angelina Jolie ile olaylı boşanma, velayet ve hatta ortak iş ortaklıklarından kaynaklanan nedenlerle giriştiği mücadeleyle konuşulan 58 yaşındaki Brad Pitt ile 49 yaşındaki Gwyneth Paltrow, yaklaşan Babalar Günü nedeniyle bir araya geldiler. Paltrow'un Goop adlı internet sitesi için bir söyleşi yapan Pitt ile Paltrow, geçmiş günlerini de andılar.

DHA

Son Güncelleme: 16.06.2022 11:45
Anahtar Kelimeler:
Brad PITTGwyneth Paltrow
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24