Erken seçim mi geliyor? DMO'dan Dikkat Çeken İhale...

Cumhur ve Millet ittifakları arasında erken seçim polemiği yaşanırken, Devlet Malzeme Ofisi'nin oy verme kabini alımı için ihale açması dikkat çekti.

24 Mart 2022 Perşembe 09:43
773 Okunma
Erken seçim mi geliyor? DMO'dan Dikkat Çeken İhale...

Halihazırda erken seçim tartışmaları sürerken Devlet Malzeme Ofisi’nin (DMO) açtığı ihale dikkati çekti. DMO, Yüksek Seçim Kurulu’nun ihtiyacı olarak belirtilen 2 kısım 2 kalem oluklu mukavvadan oluşan oy verme kabini satın alımı için ihale açtı.

YSK'dan erken seçim iddialarını güçlendiren karar! Binlerce sipariş verildi  - odakhaber.com

Satın Alım Sayısı Belli Değil!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanda alım miktarına ilişkin bir açıklama bulunmazken, tekliflerin 7 Nisan’a kadar verilebileceği kaydedildi.

Seçim barajının yüzde 10’dan 7’ye indirilmesini de içeren Seçim Kanunu teklifi de TBMM Anayasa Komisyonu’nda 17 saat süren mesainin ardından sabah saatlerinde kabul edildi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 24.03.2022 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24