Ekrem İmamoğlu Uyardı: Kar Yağışının En Yoğun Olacağı Gün...

İBB Başkanı İmamoğlu, en yoğun kar yağışının cumartesi günü gerçekleşeceğini belirterek İstanbullulara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

11 Mart 2022 Cuma 10:31
805 Okunma
Ekrem İmamoğlu Uyardı: Kar Yağışının En Yoğun Olacağı Gün...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) karın etkisi altında olan İstanbul'daki gelişmeleri aktardı.

"Vatandaşlarımızın işbirliği en kritik konumuz" diyen İmamoğlu, "Bütün bu tedbirlerin yanı sıra bir miktar TIR girişleri açıldı ama yine sabah saatlerinde TIR girişleri kapatıldı. Otobüs seferleri kapatıldı. Bütün bu tedbirler geçerli ama esas olan 16 milyon vatandaşımızın bizimle uyumlu olmaları. Çok zaruri olmadıkça vatandaşlarımız trafiğe çıkmasınlar" dedi.

İmamoğlu, özellikle cumartesi günü karın etkisini artıracağını belirterek, "Bu akşam da karın yoğunlaşması söz konusuyken, yetkili arkadaşlarımın ifadesi ile cumartesi günü kar yağışı hususunda belki de en yoğun gün olacak. Bazı yerlerde 15 cm'lik, 20 cm'lik kar kalınlığına ulaşılabileceğini arkadaşlarım iletiyorlar" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun AKOM konuşması

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24