Didem Erol'un yeni filmine övgü yağdı

Hollywood’da Serah Henesey adıyla oyunculuk yapan Didem Erol’un rol aldığı “The Surprise Visit” filmi eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

01 Şubat 2022 Salı 13:03
1291 Okunma
Didem Erol'un yeni filmine övgü yağdı

YILLAR önce Amerika’ya yerleşen oyuncu Didem Erol, adını Serah Henesey olarak değiştirip kendine yeni bir hayat kurdu. Geçtiğimiz yıl Nathan Cowles ile evlenen Erol, şimdilerde yeni filmiyle gündemde. Eric Roberts, Rob Riordan ve Jacqi Vene ile başrolü paylaştığı “The Surprise Visit” filmi, eleştirmenlerden tam not aldı. Gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Film, Amerika’nın saygın gazetelerinden The Washington Post tarafından haftanın en iyi yapımları arasında gösterildi.

Didem Erolun yeni filmine övgü yağdı


Filmin diğer başrollerinde, Julia Roberts’in abisi Eric Roberts var.

FİLMİN YAPIMCISI

Gerilim dolu hikâyesi ve “muhteşem” olarak adlandırılan sinematografisiyle “ölümcül bir saklambaç oyunu” yorumuyla övgüye değer bulundu. Didem Erol, filmin hem yapımcıların biri hem de senaryo ekibinde yer alarak, orijinal hikâyenin uyarlanmasına katkı sağladı.
 

Didem Erolun yeni filmine övgü yağdı


Didem Erol, gerçek bir hikâyeden uyarlanan filmin senaryo ekibinde de yer aldı.

DHA

Son Güncelleme: 01.02.2022 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24