Deniz Köken'den Kurban Bayramı Mesajı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

08 Ağustos 2019 Perşembe 14:01
787 Okunma
Deniz Köken'den Kurban Bayramı Mesajı

Köken, mesajında sürücüleri uyardı ve ''Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimden dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşeni yapalım" dedi.

Mesajında, dünyada zulüm altında yaşayan insanları da hatırlatan Köken, mesajında şunları kaydetti:

"Saygıdeğer Eyüpsultanlılar,

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, Mübarek Kurban Bayramımızı tebrik ediyorum.Bayramın sizlerle birlikte tüm İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Kurban Bayramının rahmet ve bereketinin sıkıntılarımızdan kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Filistin’den Suriye’ye, Güney Asya’dan Yemen’e kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında olan tüm mazlumların kurtuluşu için Rabbimize dua ediyorum. Araçlarıyla yollara çıkan tüm kardeşlerimden dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için, lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım." dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24