Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

Nişan törenleri ile çok konuşulan ve nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başlayan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, Göcek'te ön balayı yapıyor. Rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyip, teknede vakit geçiren ikili, tebrik telefonlarını kabul etti. Özdemir düzgin fiziğiyle adından söz ettirirken, Oğuzhan Koç da kaslarıyla dikkat çekti. Ünlü çift, kendilerini görüntüleyen basına mensuplarını fark edince bakın nasıl tepki verdi...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 12:27
1335 Okunma
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir (30), şarkıcı Oğuzhan Koç'tan (37) 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi almıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Güzel oyuncu, nişanın ardından soluğu sevgilisi ile Muğla'da aldı.

Göcek'te tatilin tadını çıkaran Özdemir teknenin ön kısmında hem kitap okudu hem de güneşlendi. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğdu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

ZAFER İŞARETİ YAPTI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmadı. Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevapladı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne oldu.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazeticileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam verdi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

DENİZE GİRMEDİLER

Geçtiğimiz gün 15 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı çiçekli bikinisi ile beğeni yağmuruna tutulan Özdemir, bu kez mor bikinisi ve güzelliği ile dikkat çekti. Oğuzhan Koç'un sosyal medyada yayınladığı karın kasları ise tescillenmiş oldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen sevgililer, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyi tercih etmedi. Yoğun geçen sezonun ardından tatil rotalarını Muğla'ya çeviren çiftin, cuma gününe kadar Göcek koylarını dolaşacağı öğrenildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

"ŞEY DEĞİL, BİRİ VAR"

Mayıs 2022'de İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olan başarılı şarkıcı, "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna, "Şey değil, biri var: Demet Özdemir” yanıtı ile nişanlısına olan aşkını dile getirmişti.

"SEVERSEM GÖRERSİN"

Aşklarını her fırsatta haykıran çiftten Demet Özdemir ise sevgilisinin yeni yaşını romantik ve esprili bir paylaşımla kutlamıştı. Evlilik teklifi aldığı günden bir kare yayınlayan güzel oyuncu, beğeni ve yorum yağan Instagram gönderisine, "Sana hep söyledim ! Seversem görersin! Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol. Doğarsan görersin!" notunu düşmüştü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ön balayına çıktı

DHA

Anahtar Kelimeler:
Oğuzhan KoçDemet özdemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24