Burger King, Whopper'ı indirimli menüden çıkardı: Bu yıl zam yapılacak

Dünyaca ünlü fast food zinciri Burger King, en ünlü ve 'ikonik' hamburgeri ‘Whopper’ı artan maliyetler nedeniyle 'indirimli' menüsünden çıkartarak zam yapacağını duyurdu.

16 Şubat 2022 Çarşamba 14:41
1105 Okunma
Burger King, Whopper'ı indirimli menüden çıkardı: Bu yıl zam yapılacak

Burger King'in bağlı olduğu Restaurant Brands International şirketi, Salı günü yaptığı açıklamada popüler hamburgeri Whopper'ı indirimli menülerinden çıkardığını ve yüksek maliyetleri dengelemek için bu yıl zam yapacağını açıkladı.

Kovid-19 salgını ve varyantlar nedeniyle küresel çapta tedarik zincirindeki yaşanan aksaklıklar, gıda maliyetlerinin artmasına, bununla birlikte enflasyonun yükselmesine neden oldu.

Restaurant Brands CEO'su Jose Cil Reuters'a verdiği görüşte, uzunca bir süredir indirimli menüde yer alan 'Whopper'ın önümüzdeki dönem zamlı fiyatıyla menüde yer alacağını söyledi.

Burger King menü fiyatları 2022

Bununla birlikte daha az popüler olan bazı ürünlerinin de belli günlerde artık menülerinde yer almayacağını bildirdi. 2022'de menülere yansıyacak zamlı fiyatlar hakkında kesin tarih vermeyen Cil, genellikle düşük gelirli kesimlere hitap eden restoran zincirinin 'sınırlı' bir indirimli menüye sahip olacağını ifade etti.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 16.02.2022 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24