BİLTES KOLEJİNDEN ELAZIĞ’A ANLAMLI DESTEK

Biltes Koleji, 24 Ocak Cuma günü meydana gelen ve büyük kayıplara neden olan depremin ardından Elazığ’a yardım gönderdi.

05 Şubat 2020 Çarşamba 11:00
1045 Okunma
BİLTES KOLEJİNDEN ELAZIĞ’A ANLAMLI DESTEK

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği, 1607 kişinin yaralandığı 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından ülkenin her tarafından Elazığ’a yardım eli uzandı. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet veren Biltes Koleji de, depremzedelerin yaralarına bir nebze merhem olmak adına bölgeye çeşitli yardım kolileri gönderdi.  

Biltes Koleji tarafından depremzedelere destek olmak amacıyla; kadın, erkek ve çocuklar için kıyafetlerin, kadın ve çocuk ayakkabılarının, battaniyelerin, kişisel bakım malzemelerinin, çocuk bezleri ve yiyeceklerin bulunduğu yardım kolileri, Beşiktaş Belediyesi ile koordineli bir biçimde Elazığ’a gönderildi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.02.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.