Biltes Koleji 5 Kampüsünü Göktürk Merkez’de açıyor.

Biltes Koleji ; Sadabad ,Sadabad Anaokulu, Kemerburgaz ve Vadi İstanbul kampüslerinden sonra 5 Kampüsünü Göktürk Merkez’de açıyor.

28 Aralık 2020 Pazartesi 08:45
1753 Okunma
Biltes Koleji 5 Kampüsünü Göktürk Merkez’de açıyor.

Kampüste anasınıfı ,ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim yapılacak .Eylül 2021 ‘de ilk ders zilinin çalınacağı kampüste ,2021-2022 Eğitim –Öğretim yılı için yüz yüze kayıtlar başladı.

Okulun genel eğitim modeli ile bilgi aldığımız okul müdürü Begüm Şenbağ şunları söyledi; “Okulumuzda ,MEB müfredatının temel öğretileri doğrultusunda düzenlenmiş ,teknolojik donanımımızla desteklenmiş akademik bir eğitim-öğretim programı olacaktır. Hedefimiz ,öğrencilerimizi okul öncesi hazırlık sınıfı itibariyle ana dilimiz yanında iyi bir İngilizce Dil Eğitimi ile yetiştirmektir .Ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde hazırlanan ve sunulacak olan İngilizce programlarımız sayesinde öğrencilerimiz, okulumuzdan mezun olduğunda yaş düzeylerine uygun tüm yurtdışı yeterlilik ölçütlerine hazır hale gelecektir. Ortaokul kademesi programlarımızda , nitelikli liselere öğrenci yetiştirmeye yönelik öğretim modeli esas alınacaktır .Merkezi sınavlara hazırlıkta ; ders desteği ,ölçme - değerlendirme ve rehberlik hizmetleri ile alanında uzman kadromuz öğrencilerimizin yanında olacaktır.

Göktürk’ün en merkezi lokasyonun da yer alan kampüsümüzde kuracağımız Biltes Akademi çatısı altında sanat, spor ve teknoloji akademileri ile hem kendi öğrencilerimizin hem tüm bölge çocuklarının kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayacağız. Eğitim alanında uzun yıllardır severek hizmet verdiğim ve sakini olduğum bölgemizde Biltes ailesi ile çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum . Tüm komşularımı, bizleri ve okulumuzu daha yakından tanımak üzere kampüsümüze bekliyorum .”

BİLTES KOLEJİ GÖKTÜRK

BELEDİYE CADDESİ NO:15 GÖKTÜRK / EYÜPSULTAN

TEL: 0212 612 12 12

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 28.12.2020 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.